Kommunikation är A och O

Ridpass nummer 1: Gick jätte bra, dock var hon lite stark i övergångarna mellan galopp och trav , men det var inget nytt för det är hon hemma också. Måste verkligen träna på dom där satans övergångarna. 
Detta passet gick ut på mycket kommunikation och bomarbete medan det andra passet kommer innehålla travhoppning och lite samma tänk som passet i förmiddags. Med tanke på att detta bara är det andra passet så är jag nöjd trots att det regnade lite till och från. 

Tränaren som vi rider för säger att jag behöver bli mer noggrann med vänsterhanden då jag låser den och blir väldigt hård. Måste verkligen träna på det men det är så sjukt svårt att vänja bort sådana dumma vanor.

Ridpass nummer 2: Där var det mycket travhoppning vilket egentligen är ganska bra träning för Solvind men hon tycker det är så sjukt tråkigt så hon hoppar jätte konstigt och är inte alls intresserad att anstränga sig i onödan. Hoppas på att hon hoppar bättre imorgon på banhoppningen.  Men är jätte nöjd över dagens ridpass,  fick massor av beröm utav tränaren. Superkul att höra av någon som är så duktig själv.

Taggar som fan inför banhoppningen imorgon, Emma (tränaren) har även sagt att vi troligtvis kommer få testa att hopp den stora vattengraven under veckan.  Ska se till att någon kan filma det! Hoppas på att det blir ett bra hopp!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0