Långsammaste lektionen

Just nu sitter jag och har tyska lektion och det är den segare lektionen som finns!
Men snart så slutar vi äntligen och då får jag komma hem til älskade Solvind <3

Idag ska vi hem till farfar för att fyller år så det blir ett ganska kort men hårt ridpass eftersom jag inte har sså mycket tid. Och imon ska hon bara komma ut på en promenad eftersom det är tävlingen på söndag. Imon fyller även Johan 18 år.

Nu ska jag fortsätta kolla på en skum film på tyska.


Cheers!<3


Tävling på G!!

Damn var längesen det var jag var inne på bloggen! Känner mig sjukt sugen på att börja blogga igen. Det har faktiskt inte hänt så mycket det senaste i mitt liv, nu låter det som om jag har världens tråkigaste liv. Men så är det inte alls (oftast)


Iallfall, inom ridningen går det framåt faktiskt, jag och Solivnd blir mer och mer sammansvetsade efter varje dag som går. Fast om jag ska erkänna så finns det vissa dagar då jag bara vill dränka mig själv för att det går så sjukt dåligt när jag rider eller att S är grinig. Men hon är ett sto... vad ska man göra liksom? Mitt humör är inte alltid på topp det heller ska jag erkänna, men alla kan ju inte vara solstrålar jämt och ständigt. 


Här i Göteborg är våren i full gång och det känns helt underbart, äntligen kan jag åka moppe till och från skolan men också så kan man rida ut utan att behöva tänka "är det halt ute? Behövs det broddar?" 


Nu ska jag berätta varför jag valt just denna rubriken :D Det är nämligen så att jag och Solvind ska till Gråbo Ridklubb på hopp Clear Round på söndag. Sjukt taggad! Så som det ser ut nu blir det tyvärr bara att hoppa 60 men hade väldigt gärna hoppat 70 också men jag har tyvärr inte 200 spänn så att jag kan betala båda starterna, därför får jag bara ta en höjd och då valde jag 60 eftersom det är början av säsongen och jag vet inte riktigt hur hon är just nu. Solvind har nämligen ganska mycket vårkänslor så hon är extra pigg. 

Johan följer med och hjälper mig som vanligt <3 Han ska försöka få tag på en filmkamera så om ni är snälla så lägger jag upp en video från tävlingen.



Tävling!

Var med och tävla om en sjukt snygg jacka!

Instruktionerna står på Wasséns facebooksida  :D



Dressyrträning för Sanja

Idag så ska jag träna för en tjej som heter Sanja, ska bli väldigt roligt och jag hoppas verkligen hon kan ge mig bra tips hur jag ska kunna förbättra min ridning.

Det tråkiga är att det är dressyr och det tycker både jag och Solvind är öken... men dressyr behövs ju det också. Jag vet dock inte vilken outfit Solvind ska få ha idag. Funderar starkt på att testa det nya schabraket och den matchande huvan till. 


Johan kommer även bort senare innan jag tränar så ska försöka fjäska så att han kanske kan fota när jag rider. Så kanske ni kan få se lite bilder ifall ni skulle vilja det. Perfekt vår väder ute så blir nog bra bilder.

Den andra tjejen i stallet ska också träna så fotar kanske henne medans jag kollar medans hon tränar. 


Nu måste jag fixa stallet och göra Solvind fin inför träningen.


Cheers!




Hiss/Diss

Igår kom mitt nya schabrak som jag beställde i Söndags :D Det var verkligen jätte fint MEN vissa ställen var det skitigt på. Inte mycket utan mest bara avtryck eller vad man nu ska kalla det.


Jag beställde schabraket ifrån en affär i Norrköping. Så nu kommer lite hiss och diss om den affären



*Det tog få dagar för det att komma

*Märkesgrejerna var mycket billigare än vad de brukar vara



*Schabraket var lite skitigt

*Inte så stort utbud

*Kartongen som det kom i var sönder och lite smutsig inuti


Även om det mest var dissar så gillar jag ändå den butiken eftersom sakerna kom fort och att det var hyfsat billigt :)

RSS 2.0