Sova inne

Morsning korsning
 
Idag har det varit ett riktigt piss väder, därför har jag inte brytt mig om att rida Solvind. Men ska försöka göra något med henne imon eftersom hon stått i två dagar nu.
 
Det verkar som om det ska vara lika ruskigt väder inatt så jag och Carro (en tjej i stallet) har bestämt oss för att låta hästarna sova inne inatt. Ja, våra hästar går fortfarande ute på bete för att vi vet att dom klarar av det och det har inte varit så kallt att vi varit tvungna. Självklart har dom täcke på sig hela dagen.
 
När tog ni in era hästar från betet?
 

Update!

Tjabba Tjena hallå!
En kompis till mig Har fixat en design till mig som hon ska sätta in på bloggen någon dag :) så nu verkar det som om jag ska börja blogga igen. Fast då blir det att jag bloggar när JAG har TID och LUST. Så ibland blir det kanske flera inlägg på en dag och en annan dag blir det kanske inga inlägg alls. Tycker ni det låter bra? ;D<3

Tävlings planering

Jag har kollat runt lite på olika hemsidor och jag har hittat några tävlingar som jag verkligen vill åka på. Det gäller mest att ha pengarna och att mamma eller pappa har tid och lust att köra mig dit. 
 
Men dessa vill JAG åka på:
 
21/10-2012 på Storås Ridklubb
 
31/10-2012 på Relsbo Gård
 
4/11-2012 på GFRK
 
23/12-2012 på GFRK
 
Är så tävlingssugen!!
 

Instagram m.m

Instagram: Colourfull
Dayviews: Zelda4ever
Mail: mailto:[email protected]">[email protected]
Facebook: Emma Johansson
Blogg: http://emmadays.blogg.se">http://emmadays.blogg.se

RSS 2.0