Tävling

 

Var med och tävla nu!! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Dumma mig!

Just nu är jag sjukt trött på mig själv. Jag missade totalt att ringa hovslagaren i början av månaden. Så nu är Solvinds skor för små. Så jag kan varken åka på hoppträning eller tävling. Träningen är väldigt nödvändig och hopptävlingen hade jag sett fram emot.

Så nu måste jag vänta tills nästa tävlingen som är om en månad på Storås. Nästa träning är inte förrän vecka 23. 

Jag vill bara strypa mig själv!! 

Om inte det var nog så har jag dragit ut på allt skolarbete... Innan nästa vecka måste jag göra massa uppgifter och annat skit. Det jobbiga är att varje gång jag pluggar så är det fint väder då man kan rida. Som idag. Senare när jag ska rida kommer det säkert börja regna. Typiskt.





Film!!

Här får ni en film från hoppträningen. Jag orkade inte fixa med musiken så jag lät ljudet vara på. Haha vad lat jag är xD


Long time!

Herre min Jesus! Det var längesen jag bloggade.

Men just nu är det väldigt mycket i skolan och massa andra saker. Jag tänkte att jag skulle berätta vad som hänt det senaste. 


I skolan är det en massa nationella prov och i hästväg har det inte hänt jätte mycket.

Fast igår var jag och Solvind på våran första hoppträning på bortaplan. Johan filmade med min nya filmkamera som jag köpte i söndags ;D Så förhoppningsvis kommer jag få massa filmer på mig och Solvind. På söndag ska jag kanske på clear round på gråbo. Fast jag har inte bestämt mig om jag ska tävla denna helgen eller nästa på storås. Jag vet inte om jag kan åka på båda än eftersom jag har inte så mycket pengar och det är svårt att få någon att köra mig.


Men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag äta lunch och sedan åka tillbaka till skolan för att gå på de sista lektionerna.


Ha det gött :)


RSS 2.0