Skolan

Hejsan Hoppsan!
 
Jag kom hem från skolan för cirka 30 minuter sedan. Igår och idag har vi varit i konditoriet och gjort lite olika saker. Det är verkligen jätte kul men oj vad man blir trött i fötterna och i ryggen av att gå och stå hela dagen lång. Men hittills är jag nöjd över mitt val, imorgon är det första dagen med de teoretiska ämnerna. Det ska bli ganska kul ändå, ser fram emot att få se vilka lärare vi kommer få och om de är bra.
 


Nellie Berntsson!

Som jag sa i det förra inlägget så blev det ingen tävling för mig efter Solvind trampat av sig ena skon.
Men jag var på Åby istället. Nu ska jag berätta vad jag tycker om Nellie Berntsson eftersom jag träffade henne idag.
 
Först kollade jag lite när hon red fram och efter hon gått banan så frågade jag om ett foto på hon och mig. 
 
Jag tyckte hon var lite kort när man pratade med henne, men det är ju förståligt eftersom det är ett högt tempo på en tävlingsplats, sista rundan med Bellman och allt. Jag klandrar henne inte för det, absolut inte!! Hon verkade jätte snäll annars. Dock var det jätte pinsamt för när Johan hade tagit ett kort så sa Nellie varsågod och jag var så nervös så tro fan jag säger varsågod tillbaka... så sjukt pinsamt, hon måste tyckt jag är dum i huvudet eller nåt.
 
Men iallafall, hon hoppade fram lite och jag hade kameran redo. Bellman var verkligen het och stark, det märktes långa vägar, men damn! Den tjejen kan rida och klarar verkligen av den ponnyn utan problem. Jag ser verkligen upp till henne, jag vill bli som hon när jag blir stor. Även om jag är 4 år äldre så ser jag upp till den tjejen asså.
 
Jag var nervös av någon anledning då hon gick in på banan. Jag ville att det skulle gå bra för henne på sista tävlingen på Bellman. Men tyvärr ramlade hon av... man såg hur besviken hon var när hon gick ut från banan med Bellman. Många ryttare hade blivit sur på sin ponny/häst men Nellie klappade Bellman på halsen ändå. Så jävla stark tjej!! Vilken tjej asså!
 
Jag hoppas verkligen det går bra för henne under resten av alla hennes år på hästryggen. 
Det var sjukt nice att se henne Live. Jag kände mig som en liten unge på julafton typ. Låter det löjligt? Tyck vad ni vill. Jag tycker iallfall Nellie är cool!
 
 

Fuck my life!!

Jag hade tänkt åka på en clear round idag på Storås ridklubb, men när jag kom in i stallet imorse så hade solvind tappat en sko i boxen -.-'

Så surt!! Men istället så åker jag och Johan till Åby och kollar när Nellie Berntsson tävlar en sista gång på Bellman :D kameran är med, jag hoppas på en kram och kanske en autograf av världens coolaste 12 åring!!

Mobilblogg

Tjenare!
Det blev ingen ridning idag tyvärr då jag kom hem sent från stan och vi skulle ha gäster. Så rider imon istället då jag är ledig ;D

I stan så tog jag en fika med några kompisar från nya klassen, skit trevliga tjejer! Känns såhääär bra!

Tagga tävling på Söndag!! :D

Regn i Götet

Tjenare och Godmorgon!
 
Tyvärr är det inget strålande väder i Göteborg idag. Det bara regnar på...som vanligt.
 
Idag ska min klass och några andra klasser åka till slottskogen för att typ gå poängpromenad och lite andra grejer för att vi ska lära känna varandra. Vilket är kul men dom kunde ju valt något roligare ställe och någon dag det inte regnar...
 
Men man får väl göra det bästa av situationen helt enkelt!
 
När jag kommer hem efter skolan idag så ska jag motionera Solvind, antagligen är hon väl jätte blöt men då får hon stå inne någon timma eller så får jag longera henne. Jag måste hålla igång henne hela dagen fram tills söndag för då är det Pay n jump på Storås ridklubb. Jag ska hoppa 80 cm.
 
Jag ska fjäska lite med Johan så att han kanske kan följa med och fota och/eller filma. 
Min pojk är så snäll så han gör det säkert med glädje ;D
 
Nu ska jag göra mig klar inför dagen. 
 
Vi hörs! Ha det bra.
 

Tävlingar för våran del

Jag tog ju Grönt Kort när jag var på ridläger nere i Skåne, och jag hade tänkt börja tävla lokalt så fort som jag kom hem. Men så kom jag att tänka på en sak, Solvind har ingen hästlicens ännu. Och det kostar ju 200 spänn per år. Så jag bestämde mig för att inte börja tävla lokalt i år utan jag börjar nästa år. Därför att det känns helt onödigt att betala 200 spänn för resten av året och sen ska jag betala 200 spänn igen i mars typ.
Så jag har bestämt mig för att resten av året tävlar jag bara Clear Rounder så jag kan känna mig säker på 80-90 höjden eftersom det är det lägsta man kan hoppa med häst.
Så 2013 börjar jag med de lokala tävlingarna och efter ett tag kommer jag väl förhoppningsvis jobba upp mig i klasserna om jag känner mig redo för det :D

Nu drar jag till skolan! Första dagen på gymnasiet, nu kör vi!!

Today gonna be a good day!

Hejsan Hoppsan och god morgon i det fina sommarvädret!

Jag kom in från stallet för ett tag sedan efter en mysig barbacka tur i skog och mark på Solvind. Strax ska jag springa en runda innan det hinner bli för varmt.

Vid 2 tiden ska jag möta en gammal vän som jag inte träffat sedan i februari, vi ska ta en fika någonstans i stan. Kommer bli jätte mysigt!

Kan det bli bättre?! :D

RSS 2.0