Vill ha

Hööks har ju börjat sälja ut sin vårkollektion :D Jag vet en massa saker som jag vill ha men ska dock inte köpa allt jag vill ha eftersom jag måste spara pengar inför horseshow.


Dessa saker ska jag köpa:










Det är säkert många so har fördomar om brems men Solvind är en häst som man måste bremsa i vissa saker. Som till exempel när hon ska rakas, det var en tjej som var här och rakade Solvind med en hundtrimmer och det gick ganska bra. Men den andra gången som hon skulle rakas så tog vi hit en annan tjej som hade en riktig trimmer och Solvind fick panik då men när vi bremsade henne så gick det jätte bra. NI får tycka vad ni vill om brems men jag vet att det funkar på just min häst. :)


Allt som jag ska köpa går på typ 700 spänn men då har jag ändå pengar kvar inför horse show ;D

Ändringar

Kom ni ihåg att jag berättade för er att jag ska göra 100 situps fram till min födelsedag?

Jag har bestämt mig för att göra 50 stycken varje dag fram tills 19 mars eller något och sen de sista veckorna så gör jag 100 stycken :) Jag märkte att det för stort steg från att inte göra några situps till 100. 



Alltid lika svårt med rubrik

Wow! det var verkligen längesen jag bloggade här känns det som. Jag vill bara tala om att jag lever :)


Det har inte hänt så mycket i mitt liv sedan sist. Skolan fortsätter att plåga mig i en termin till, Jag och johan är fortfarande förlovade och allt. Allt med Solvind går framåt.


Jag har även bestämt mig för att göra 100 situps fram till min födelsedag (24 april) alltså 3 månader. Gjorde det precis för första gången, kan berätta att det var ganska jobbigt och tråkigt men förhoppningsvis så får jag en snyggare mage tills jag fyller år. 


Idag när jag longerade Solvind i paddocken så märkte jag att hon var halt i höger bak, inte roligt alls. Så hon ska bara gå lugna promenader i cirka 1 vecka. Och om det inte är bättre tills dess så ringer mamma veterinären. Men vi får hoppas att det bara är en enkel sträckning.

Men det konstiga är att hon bara visar hälta när hon travar och på böjt spår... Weird? 


Men vi håller tummarna på att hon blir bättre min lilla pluttis <3



Love you <3

Bästa ridpasset på länge :D

Idag så red jag ut med den nya tjejen i stallet, det var verkligen jätte mysigt och kul att äntligen ha någon att rida ut med. När jag höll på att borsta och göra iordning henne för att rida ut så var hon väldigt otålig så jag tänkte "det kommer inte gå bra idag" men till min stora förvånig så gick det hur bra som helst.

Solvind brukar vara rädd för det mesta när man rider ut och då brukar hon stegra eller vända hem och då har jag ingen chans. Men eftersom Quattro var med så gick Solvind förbi massa saker som hon tyckt va läskigt andra gånger. 

Jag är jätte nöjd och stolt över min lilla polle idag :D Någon dag, typ i vår eller något så ska Carro och jag rida runt tyrsjön :D kommer bli asnice! Det är sjukt gött att ha någon att rida med :D



Känner att jag måste fixa nya bilder på solvind, alla bilder jag har på henne har ni liksom redan sätt.

Dagens Ridpass

Idag var första dagen sedan 30 december som jag red, och hjälp vad pigg hon var!
Det blev ju inte bättre av att det var halv storm ute. Men hon lyssnade bra på mina hjälper och det brukar Solvind nästan aldrig göra när det blåser så mycket som det gjorde idag+att hon har vilat.

Men iallafall, jag hoppade en oxer på 50 cm och 2 studshinder. Det funkade jätte bra men några gånger kom hon för fort fram och hoppade sjukt mycket med ryggen. 

Jag är stolt över henne idag iallafall :D 


Ny häst

Nu tror ni säkert att JAG ska få en ny häst och det är precis rikitgt!

haha, nä så ligger det inte till utan det ska nämligen komma en ny häst till stallet så då blir ingen av de 4 boxarna tomma. Det var ett bra tag sedan det var fullt i stallet men det ska bli kul.


Hästen som ska komma till stallet heter Quatro Kash men kallas Quattro, han är en gammal travare som är omskolad till ridhäst.


Ni får säkert veta mer senare. 


Han kommer på torsdag eftermiddag antagligen :D Ska bli kul. OM det är bra väder när vi släpper ihop dom så ska jag försöka ta kort. Om ni vill?


Såhär ser han ut:





Fin eller hur? :) 

Jag hoppas dom kommer trivas hos oss :D


Morgondagen

Imorgon kommer inte vara den roligaste dagen i mitt liv direkt...

Hela min familj ska nämligen till polisen för att förnya våra pass eftersom dom gick ut i november.

Så vi ska åka dit runt 11 och kommer väl antagligen sitta där hela dagen så det blir att jag rider Solvind på eftermiddagen då det är mörkt och kallt, usch!

har inte ridit min polle sedan dagen innan nyår. Men får väl ta mig i kragen antingen imon eller på onsdag då det inte ska vara sådant skitväder. 

Det återstår att se imorgon.


Just det, idag gav vi hästarna maskmedel och solvind tyckte det var sjukt äckligt och ville inte få in sprutan i munnen. Så hon försökte slita sig i boxen men jag skulle vara så jävla envis och hålla kvar i grimmskaftet så min arm vändes åt fel håll samtidigt blev jag klämd mellan typ 500 kilo. 

Inte det roligaste jag varit med om kan jag tilllägga... 


Men när hon är snäll är hon söt, tycker ni inte det? ;D

RSS 2.0