Stackars Solvind <3

Hej på er! Nu har jag laddat ner blogg.se appen till min IPhone så jag får hoppas på att den funkar som den ska! Iallafall, just nu sitter jag i stallet och försöker få Solvind att lugna ner sig lite. Jag var nämligen tvungen att ta in henne från hagen då hon sprang runt som en tok för att komma ifrån alla insekter. Tror jag får investera ett flugtäcke och lite mer flugspray till min lilla polle plutt <3

Bloppis: Hästbilder

 
Bild 29 
 
Pris: 5 kr
 
 
 
Bild 30
 
Dubbel poster 
Pris: 10 kr
 
 
 
Bild 31
 
Dubbel poster
Pris: 10 kr
 
 
 
Bild 32
 
Dubbel poster
Pris: 10 kr
 
 
 
Bild 33
 
Dubbel poster
Pris: 10 kr
 
 
 
Bild 34
 
Dubbel poster
Pris: 10 kr
 
 
Bild 35
 
Mega poster
Pris: 10 kr
 
Intresserad? Mejla [email protected]
 

Sommarväder? Not so much

Hej på er allesammans!
Jag har inte bloggat här på mer än 1 månad tror jag. Har varken haft tid eller ork för det. Har inte funnits något speciellt att blogga om direkt så känns bara onödigt att plåga er med inlägg som inte har någon mening.

Anyway, det som har hänt under den senaste tiden är att jag gått ut grundskolan, yey me! Gick ut med 200 poäng och jag har sökt in på kock skola här i Göteborg och jag kom in. Är ganska taggad över att börja gymnasiet.

Inom hästfronten så har det väl inte hänt något jätte märkvärdigt. Men Solvind blir bara fetare och fetare nu när hon går på sommarbete. Jag köpte en "munkorg" men den höll i 3 dagar sedan gjorde hon sönder den... Tack för den Solvind.
Inom lastningen uppstod det ett problem som tack gode gud är löst nu. Hon fick nämligen panik och svettades så att det rann om henne. Men det visade sig att hon ville stå brett så nu är det problemet löst!

På söndag åker jag ner på ridläger med Solvind. Jag ska till AW sporthorses. Några av er kanske minns att jag var där med Zelda 2010 då åkte jag dit med 2 av mina kompisar. Men i år åker jag dit själv. Vilket ska bli kul det också eftersom jag kommer skaffa mig tonvis med nya vänner ;)

Sorry för det långa inlägget!

See you guys later!!



RSS 2.0