Om Solvind

Kort fakta:
 
Kön: Sto
Född: 2002
Ras: 75% Svenskt Halvblod 25% Irländsk Cob
Färg: Mörkbrun
e: Okänd
u: Polarvind
 
Om Solvind:
 
Solvind köpte jag October 2010, Hon är en envis dam i sina bästa år, det är inte alla lägen som hon är lydig och snäll.
Men till den största delen är hon jätte go att ha och göra med. Hon älskar att hoppa men avskyr dressyr, det går för långsamt tycker Solvind. 
 
Inom hoppningen är hon en super duktig och trevlig häst att rida, hon har en fin galopp och hon hoppar allt man styr på. Hur fel och snett man än kommer så hoppar hon och försöker vara till lags så gott hon kan. Visst, hoppen kanske inte blir speciellt fina men över kommer hon alltid. Oftast utan att riva.
 
Även om Solvind är en jätte härlig häst att rida i många lägen är hon verkligen ingen nybörjar häst, jag skulle vilja säga att hon är en enmans häst. Vissa dagar när man rider henne gäller det att vara på sin vakt, helt plötsligt kanske hon tycker det är tråkigt och då blir det en rad med bocksprång och sen så leker hon rodeohäst och ibland galopphäst.
 
Beröm får man inte övergöda henne med för då blir hon kaxig och tror att hon är bäst och vackrast i hela universum. Men lagom med beröm är alltid bra.
 
Solvind's favoriter:
 
Favoritgodis: Banan
Favoritsyssla: Äta
Favoritkompis: Power King
Favoritställe att rulla sig: Gärna där det är blött och smutsigt
 
 
 


Kommentarer
Mysan Carlsson

Fin!

Svar: Tack så mycket :D
Emma

2013-01-03 @ 19:42:04
URL: http://mysancarlsson.blogg.se/
Nicolina Hellström

Hej. Du kommer säkert att tycka att detta är jätte konstigt men jag är Solvinds första ägare, jag var med när Polarvind (Polly) fölade. Jag sålde Solvind när hon var tre år till en ägare i Anneberg i Kungsbacka. Det var jätte roligt att se henne hur hon ser ut nu :) hoppas att hon mår bra och att hon har det bra ? Mvh Nicolina ( hade vart jätte skoj om du hörde av dig ) [email protected]

2013-06-28 @ 00:41:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0